metaxa

Metaxa – Görögország íze

Ez a nemzetközileg elismert ital ideális a görög alkohollal való kalandozás megkezdéséhez. A Metaxa csalódást biztosan nem fog okozni, még a legigényesebb ízlésűeknek sem. Csodálatos sötét borostyánszín jellemzi, ami tökéletesen mutat a forró napsütésben.

Ennek az italnak az alapját Attikából származó válogatott szőlőfajták alkotják. A Metaxa a gyártó által végzett eljárásoknak köszönhetően rendkívül jellegzetes, de talán a legismertebb szeszesital a maga nemében. A rendkívül enyhe ízt és illatot a válogatott, kizárólag természetes összetevők és az évek óta őrzött hagyományos recept garantálja. A Metaxa nagyszerű görög ital, amit magában, de például jégkockákkal is fogyaszthatunk. A csodálatos ízét a titkos gyógynövényekkel való dúsítás folyamatának köszönheti.

Sokan úgy sejtik, hogy rózsaszirmok is szerepelnek a keverékben. Bizonyára több olyan összetevője is van az italnak, amiről nem tudunk, de ez is azt eredményezi, hogy a Metaxa évek óta izgatja az italkülönlegességek kedvelőinek fantáziáját.