homokos kavics

Mi mindenre használható a homokos kavics?

Szeretnénk a kertünket kicsit egyedibbé tenni? Unjuk már, hogy mindent elborít a sűrű aljnövényzet és elegünk van a rendszeres bozótirtásból? Ebben az esetben módunkban áll a megfelelő alapanyagok felhasználásával nemcsak átláthatóbbá, hanem sokkal élvezhetőbbé tenni a környezetünket. Legyen az például homokos kavics vagy termőföld, esetleg osztályozott murva, amire szükségünk van, a kontener-rendeles.info felületén minden megtalálható.

Kedvező, árak, gyors kiszállítás és egyúttal még konténer rendelés is megoldható a felesleges törmelékek összegyűjtésére. A homokos kavics kiválóan alkalmas sétányok, kapubeállók kialakítására. A kisebb-nagyobb szemcsékből álló szegmensnek hála, a tömörödés gyorsan és nagy hatékonysággal megy végbe, miközben a szemcsék egymás közé rendeződnek.

Nagyon stabil és egyben dekoratív talajfedő képességgel rendelkezik a homokos kavics. Hatékonyan kitölti a növények közötti teret és csak a képzelet szab határt annak, hogy milyen formában kerüljön felhasználásra. Jó vízelvezető képességének hála, a nedvesség sem áll meg a felszínen, miközben óvja az altalajt az esőcseppek tömörítő hatásától.