Microsoft partner

Microsoft Partner Agreement elfogadása pár lépésben

A Microsoft CSP program hatalmas áttörést jelenthet a viszonteladóknak, azonban februártól új jogszabályok léptek érvénybe az értékesítés tekintetében. Ennek értelmében kötelező mindenkinek elfogadni a Microsoft Partner Agreement szerződést. Maga a folyamat viszonylag egyszerű, azonban, mivel rengeteg múlik a helyes kitöltésen, nyújtunk egy kis segítséget lépésről-lépésre.

Először is fontos, hogy a partner.microsoft.com oldalon jelentkezzünk be a fiókunkba. Ezt követően a felhőszolgáltató menüpont alatt az áttekintést kell kiválasztani, ahol megtalálhatjuk a „Legyen Ön is közvetített viszonteladó” gombot. A Microsoft Partner Centerben ki kell töltenünk egy gyors regisztrációt, hogy tovább haladhassunk.

Amennyiben ezzel megvolnánk, a szerződési feltételek elfogadása következik. Ennek teljesülése után újra be kell jelentkeznünk a Microsoft Partner Centerbe a véglegesítéshez. Utolsó lépésként pedig a beállítások menüpont alatt sikeres kitöltés esetén megjelenik az aktív Microsoft Partner státusz.