sellő Barbie

Mindig szórakoztat a sellő Barbie

A mesevilág minden gyermek fantáziáját megmozgatja, a kislányok különösen kedvelik a babák nyújtotta hangulatot. Melyikük ne örülne, ha a név- vagy születésnapján az ajándékba kapott csomagban sellő Barbie lapulna? Ez a csodateremtés, a mozgó sellőuszonyának köszönhetően segít apró tulajdonosának elmerülni a Dreamtopia képzeletbeli világában.

Úszó mozgását csodálatos fényjáték kíséri, amikor a sellő Barbie vízbe csobban, vagy éppen kijön abból. A termék megvásárolható a jatekotthon.hu webshopból, amelynek termékpalettáján számtalan, egyéb típusú baba és játékszer is felfedezhető. Ha az Ön gyermeke kedveli a Barbie-t, akkor mindenképpen ezt a modellt tanácsos megvennie számára.

Kitűnő szórakozást biztosít, valahányszor játszik vele a kislány, sőt, akkor szintén jó szolgálatot tesz, ha kis barátnők is meglátogatják. A babákat soha nem unják meg a kicsik, a kérdés mindössze az, hogy milyen típusút szeretnek legjobban. A sellő Barbie első látásra elvarázsolja a gyerekeket, igazi kincs számukra a szépséges modell.