kerékpártartó vonóhorogra

Mire szolgál a kerékpártartó vonóhorogra?

Aki már látott autót, ami bicikliket szállított, annak elképzelhető, hogy néha bevillant az ötlet, miszerint a saját autóját is felszerelné efféle kiegészítővel. Ma már nem különleges kellék a kerékpártartó vonóhorogra, hiszen minden felkészültebb bicikliket árusító boltban van néhány példány, de akár az interneten is lehet válogatni, hiszen temérdek különböző típus létezik.

Óriási különbségek vannak, nem csupán a biciklik számában, amit vinni tudnak, de a súlyra vonatkozó teherbírásban és a praktikus tulajdonságokban is.

Míg az egyik típusra lehet, hogy pillanatok alatt fel lehet szerelni egy biciklit és már útra kész a szerkezet, a másik modell elképzelhető, hogy több órás intenzív babrálást igényel, mire el tudunk indulni.

Ezek sokszor már csak a gyakorlatban derülnek ki, akkor azonban késő változtatni. A vásárlás előtt meg kell kérdezni a kompetens boltban, hogy a kerékpártartó vonóhorogra milyen feltételekkel használható. Minél több mindent sikerül kideríteni, annál nagyobb eséllyel hoz az ember okos döntést.