AirPods ár

Mit kapunk az AirPods árért cserébe?

Vezeték nélkülinek általában minden olyan fülhallgatót tekintünk, ami Bluetooth-on keresztül csatlakozik egy készülékhez. Azonban gyakran mégis van közötük egy vezeték, ami folyton útban van és beleakad a ruháinkba. Az Apple termékek esetében más a helyzet. Az AirPods ár megfizetéséért cserébe olyan eszközt kapunk, amit ha a fülünkbe teszünk, máris elfelejthetjük, hogy ott vannak.

Ez egy könnyű és sokoldalú kiegészítő. Kényelmesen hallgathatunk vele zenéket és podcastokat, telefonálhatunk, filmeket nézhetünk és játszhatunk. A kedvező AirPods árak révén, ez az ultramodern termék szinte bárkinek elérhető.

A segítségével akár 5 órán át hallgathatunk zenét újratöltés nélkül, a tok pedig további 24 órás töltöttséget biztosít. A gyorstöltéshez mindössze 15 perc is elég a tokban, 3 órányi zenehallgatáshoz. Mindezek mellett, már azért is érdemes befektetni az AirPods árba, mert ez a fejhallgató a kényelmes használatnak köszönhetően, nagyban leegyszerűsíti a napi tevékenységeink jelentős részét. Próbálja ki Ön is!