1m3 sóder ár

Mitől függ pontosan 1m3 sóder ára?

A folyami kavics általában mind a sziklákból, a szél és a víz hatására kialakuló természetes anyagra, mind pedig az ember által készített építőanyagra utal. Mindkettőt széles körben használják az építőiparban, ezért az 1m3 sóder ár kifejezésre történő internetes keresések nagyon gyakoriak azok körében, akik jó áron szeretnének hozzájutni ehhez az építőanyaghoz.

Ha tőlünk rendel folyami kavicsot, biztos lehet a kiváló minőségében, ráadásul a megrendelt áru szállítása nálunk a lehető leghamarabb megtörténik. Általános szabályként elmondható, hogy 1m3 sóder ára attól függ, hogyan állítják elő. Sokféle természetes kavics létezik, de az építőiparban általában három típust használnak: hegyit, folyamit és tengerit.

A hegyi kavics agyagot, homokot és egyéb szennyeződéseket tartalmaz és a szemcséinek felülete érdes. A folyami kavics tisztább és simább, ami csökkenti a cement és a homok habarccsal való kötődését. A kavics nélkülözhetetlen asszisztens minden építési munkában, ezért nem csoda, hogy 1m3 sóder ára olyan sok embert érdekel.