Mitől jobb a Defro vegyestüzelésű kazán?

Vegyestüzelésű kazán
Vegyestüzelésű kazán

Abban az esetben, ha a régi kazánját szeretné lecserélni egy profi, jó teljesítményű és egyszerűen takarítható modellre, akkor jó helyen jár! Egyre nagyobb az igény a vegyestüzelésű kazán terén, ugyanis a Defro termékek takarékosabb üzemeltetést garantálnak, mint a többi típus. Ráadásul 4 éves garancia biztosítja a jó minőséget és a profi működést.

A tálcás hőcserélők nagyon egyszerűen tisztíthatók, így hát nem jelent kínlódást a kazán karbantartása sem. Ráadásul a hőcserélőjébe is kivehető füstgázlassítók vannak beépítve. Nemcsak a minőség és a teljesítmény, hanem az esztétikai kivitelezés is hozzájárul ahhoz, hogy ekkora sikere van a Defro vegyestüzelésű kazán típusoknak. A jellemzői között fontos említést tenni arról is, hogy 6 mm vastag, minősített kazánacélból készült kívül és belül egyaránt. Egymástól függetlenül állítható talpak is jellemzik, hogy ezáltal könnyen vízszintesbe lehessen állítani a berendezést.

Természetesen, a vízhűtéses rostélyok és a beépített lábbal mozdítható tisztító és parázsmozgató szerkezet is a roppant modern kialakításhoz tartozik. A KDR Plus vegyestüzelésű kazán számos előnnyel rendelkezik az egyszerű KDR modellhez képest is. Ilyen például az, hogy puffertartállyal egybeépítve a kényelmi szint jóval magasabb, és a tüzelőanyag terén is megtakarítás érhető el. Sőt, meleg víz is előállítható vele. Az égést illetően szinte füstmentes tulajdonsága van. A forró füstgáz nem távozik a kéménybe, ugyanis ennek a hőfoka szabályozható.

A modern technológia már a kazánokat is automatizálhatóvá tette, tehát a vezérlő elektronika programja USB drive-on keresztül frissíthető. Egy ilyen profi kazán súlya legalább 400 kg, ezért aki a cégtől rendel, ingyenes szállításban részesül néhány napon belül. Ismerje meg pontosan a vegyestüzelésű kazán tulajdonságait, és rendeljen egy megbízható forgalmazótól, hiszen a kazánokat mindenki hosszú távra vásárolja, tehát a minőség nagyon sokat számít. Bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot a weboldallal, és rendeljen profi kazánt az otthon melege érdekében!