Mosmatic rozsdamentes forgókar

Mosmatic
Mosmatic

Bizonyára mindenki járt már autómosóban, ahol gyönyörűen kipolírozták, a szennyeződésektől mentesítették a gépjárműt. Nos, azt is megfigyelte már, hogyan is működik egy ilyen gépi autómosó? A gépi autómosóknál az autót beállítva a helyére, bizonyos karok kezdik el kezelésbe venni, amelyek végén szivacs vagy nagyobb méretű kefe helyezkedik el. A Mosmatic forgókarok polírozottak és rozsdamentesek, így nem fognak a mosóvíz és a vegyszer hatására korrodálódni. A kiváló minőségű bemenetre és kimenetre is választható karok forgócsatlakozóval kerülnek beüzemelésre.

Az autómosókban, különösen télen van nagy forgalom, amikor minden autós szeretne megszabadulni a latyakos szennyeződéstől, valamint a szőnyegre bevitt sártól. Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik autómosót választja. Természetesen, akik szeretik saját maguk mosni az autójukat, azoknak is megéri egyszer-kétszer, főleg télen meglátogatniuk a legközelebbi minőségi autómosót. Háromszáz forinttól nagyjából 2500-3000 forintig terjedhet a mosási díjak nagysága.

Nagyon jók és népszerűek a kézi mosók, ám velük egy baj van, hogy nem képesek megszárítani a vizes autót. Igaz, hogy az utolsó öblítési fázisban olyan vizet tud felhordani gépjárműre, ami a gyors száradást segíti, de az mégsem ugyanolyan. Amikor a nem teljesen száraz autóval kimegy a forgalomba, a mellette elhaladó járműk újra felviszik a porszemcséket. A Mosmatic forgókaros autómosók jó munkát végeznek és még a szárítást is megoldják. A mosólándzsa csatlakozók szintén fontos részét képezik a különféle autómosóknak. Ezek a csatlakozók a mosófejekhez lettek kitalálva.

Ezen eszközök segítségével, egyszerűen le tudja cserélni a mosófejet kefére, ha az igények azt mutatják. Az autók kézzel történő mosása otthon, leginkább tavasszal és nyáron szórakoztató, amikor ragyogó napsütés van odakint, ami nem mondható el a hideg és zord időben végzett autómosásról. A mosólándzsa csatlakozó a kézi mosóknál igen hasznos, ráadásul csak egyetlen mozdulatra van szükség a mosófej lecseréléséhez. Válasszon minőséget, döntsön a mosotechnika.hu mellett!