motoros farmer

Motoros farmer megnövelt szilárdsággal

Amióta ez a ruhadarab berobbant a hétköznapi viselet világába, népszerűsége egyáltalán nem csökken. Annyira elterjedt és sokoldalúvá vált, hogy mindenki hordja: férfiak és nők, gyerekek és felnőttek, gazdagok és kevésbé gazdagok.

Nehéz olyan embert találni, akinek ne lenne legalább egy ilyen modell a szekrényében. A darab népszerűségét látva született meg a motoros farmer is. Természetesen a száguldás kedvelőinek tervezett farmerek új tulajdonságokra tettek szert. Ilyen a varratok és a szövet megnövelt szilárdsága, amit nagy terhelésre és súrlódásra terveztek és az új anyagösszetételek megjelenése, amelyek a pamutnál sokkal erősebbek. A modern nadrágok kevlárt tartalmazó anyagból készülnek. Ez az anyag ellenáll az aszfalton való folyamatos súrlódásnak és még késsel is nehéz átvágni.

A védőfelszerelések könnyen felszerelhetőek rá vagy elrejthetőek a csípőn, térden és lábakon lévő speciális zsebekkel. A külső védelem és az olyan kiegészítők, mint a térdvédők és a csúszkák szintén könnyen felerősíthetőek a motoros farmerre.