MTB női kerékpár

MTB női kerékpár a nehéz terepekre

A biciklizést, a táj szépségének élvezetét nemcsak a férfiak, hanem a hölgyek is szeretik. Nem idegen a szebbik nemtől az sem, hogy extrém, hódító hegyi utakra és feltáratlan erdei ösvényekre vágynak. Természetesen egy városi modellt tekerni durva terepen kevésbé lesz élvezetes, mint egy speciálisan felszerelt MTB női kerékpár, ami jó sebességváltóval, kiváló minőségű lengéscsillapítással és kényelmes illeszkedéssel rendelkezik.

Ennek a kétkerekűnek a kiválasztásakor figyelembe kell vennie a hölgyek testfelépítésének jellemzőit, hogy a tekerés a lehető legkényelmesebb legyen és csak pozitív érzelmeket hozzon. A MTB női kerékpár a megjelenésében gyakorlatilag nem különbözik a férfiaknak készültektől, de számos sajátossága van, amelyek figyelembe veszik a nők anatómiáját.

Ez a keskenyebb kormányban, a leengedett felső vázban, a kényelmes és széles nyeregben, a lerövidített fékkarokban és a puha kormányfogantyúkban nyilvánul meg. Első pillantásra ezek a különbségek jelentéktelennek tűnhetnek, de a speciális MTB női kerékpár sokkal kényelmesebb és biztonságosabb.