munkásnadrág

Munkásnadrág az előírások szerint kialakítva

Először is tisztázni kellene, miért nem felel meg a munkavégzéshez egy akármilyen alsóruházat. Léteznek bizonyos előírások a munkásnadrág esetében is, bár korántsem annyi és közel sem olyan szigorúak, mint például a cipőknél. Egyes szakmák mégis megkövetelik, hogy az egész ruházat védjen. Hegesztésnél vagy a fémolvasztással járó folyamatoknál fontos az anyag lángálló jellege.

Fröccsenő savak ellen korlátozott mértékben védelmet nyújtó vagy csizmával egybeépített, valamint vízálló munkásnadrág is van a kereskedelmi kínálatban. A kevésbé extrém helyzetekben viszont nem fontos a szabványszámok nézegetése, de a kulcs ebben az esetben is az alapanyagban, szövésben, vastagságban rejlik.

A magas pamuttartalom szinte alapkövetelmény és az általunk forgalmazott munkásnadrág legtöbb modellje láncszövéssel készült, ami nagyon strapabíróvá teszi az anyagot. Választhatunk a térdnél erősített, többzsebes darabokat és színekben is sok lehetőség áll a vásárlók előtt. Természetesen számos olyan munkakör létezik, ahol a hölgyeknek sem megfelelő az utcai viselet. Megfelelő női munkaruházat beszerzésére van ilyenkor szükség. De vajon miben különböznek, illetve lehet-e egyáltalán különbség a két nem munkavédelmi ruházata között? Amikor bizonyos specifikus munkakörről van szó, ott nyilván a szabvány diktálja a kialakítást.

Minden egyéb esetben, sok apró megoldás létezik arra, hogy egy női munkaruházat már messziről árulkodjon arról, hogy a szebbik nemnek készült. Természetesen a kényelmi szempontok és a tartósság itt is ugyanolyan fontosak. Érdemes az anyagvastagságot is ellenőrizni, ezt g/m2-ben határozza meg a gyártó. Egy átlagos munkaruhánál ez az érték 260. Minden, ami ezen is felül van, már valóban extra tartós öltözetnek számít.

Webshopunkban általában klasszikus, kényelmes szabású darabokat kínálunk, amelyek rengeteg praktikus kiegészítővel készülnek. Az viszont tény, hogy a női munkaruházat modern színkombinációkkal, karcsúsított szabással választható, mert mi tudjuk, hogy nem csupán a kényelem a fontos!