műtős ruha

Műtős ruha egyedi dekorációval

Aligha van olyan beteg, akiből ne váltana ki szorongást egy sebészeti beavatkozás. A páciens félelmét a steril operációs szoba látványa rendszerint még inkább fokozza, a hófehér környezetből kirívó egyetlen apró részlet, például egy vidám mintákkal ellátott műtős ruha azonban képes enyhíteni ezen a lelkiállapoton.

Az egyedi munkaöltözeteket kínáló Healer Store internetes áruházban a klasszikus modellek mellett, többféle színes orvosi felsőt is találunk.

Első látásra talán furcsának tűnhet egy műtős ruha fogaskerekes vagy fagyis dekorációja, de amennyire szokatlan, éppen annyira megnyugtató is ez a derűt, játékosságot sugárzó öltözék. Természetesen nemcsak a beteg, hanem az orvos számára is közérzetjavító egy ilyen megoldás.

Ugyanakkor arról sem szabad megfeledkezni, hogy a 24 órás műszakot teljesítő egészségügyi szakember csak kényelmes, a mozgás szabadságát és a bőr szellőzését biztosító öltözetben bírhatja igazán jól a strapát. Az említett virtuális boltból megrendelhető valamennyi műtős ruha ennek a követelménynek is tökéletesen megfelel.