Ne hagyjuk ki az Illy kávékapszulák csodás harmóniáját!

Jó befektetés a kávégép bérlés
Jó befektetés a kávégép bérlés

Egy jó erős fekete igazán remek lendületet képes adni a számunkra. Egyenesen repül a munka a kezünk között, amennyiben jól indul a napunk! Egy nagyobb irodaépületben azonban gond lehet az ellátással, ha nem a kávégép bérlés lehetőségét választjuk. Egy gyors szerződéskötés és már a dolgozók nagyobb csoportja is lehetőséget kap arra, hogy megfelelő készüléket béreljen. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az Illy kávékapszulák nélkül ez nem sokat ér! De miért pont az Illy?

Nagyon egyszerűen azért, mert egy igazi brand az, amiről szó van és kimondottan ízletes finomságokat kínál a számunkra. Vegyük példának a Cloony márkát! Ebben az esetben csak 5 gramm az a kávétömeg, amiből egy adag kifőzésre kerül. Az Illy kávékapszulák esetében azonban ez felmegy 6,75 grammra. Ez eléggé érezhető különbség ahhoz, hogy megérje mellette dönteni. Már maga az élmény is egyedi, ugyanis amikor saját kezűleg készítjük el az italt, akkor ugyanazt az íz harmóniát fogjuk kapni, amit egy cukrászda teraszán élnénk át.

Maguk a termékek a cég által szabadalmaztatott preszurizációs technológiával készülnek és a végeredmény az egyesével csomagolt Illy kávékapszulák. Amennyiben megtetszik számunkra ez a kávégép bérlési lehetőség, akkor első lépésbe egy hét napos húszkapszulás ingyenes kipróbálási időtartam áll a rendelkezésünkre. Ezt követően aztán meg is köthetjük a szerződést, ami ha a lejárta előtt nem kerül átértékelésre, akkor automatikusan meghosszabbodik egy újabb évre.

Amennyiben úgy érezzük, hogy az Illy kávékapszulák nem elegendőek a számunkra, ugyanis sokkal nagyobb a fogyasztási igény havi ötszáz adagnál, akkor egy teljesen új környezetbarát technológiát felhasználva, az úgynevezett ESE POD, vagyis a kávépogácsa kerülhet felhasználásra. Ebben az esetben a havi 1500-2000 adag is könnyedén lefőzhető, mindössze egyetlen készülékkel. A további részleteket az irodakave.hu oldalon könnyedén megismerhetjük, ezért kattintsunk bátran ennek érdekében. Élvezzük ki a minőségi Illy kávékapszulák élményét és fogyasszuk olyan gyakran, amennyire jólesik, hogy jól menjen a munka!