porcelán por

Nem színeződik el a porcelán por

A manikűrös alapanyagok fejlődésével megvalósult azoknak a modern nőknek az álma, akiknek az elfoglaltságaik nem teszik lehetővé, hogy sok időt szenteljenek a rendszeres körömápolásnak. Manapság a csillámporok felhasználásával bármilyen minták könnyen elkészíthetőek, bármilyen stílusban és technikával. A monabeautyshop.com webáruház termékei kis szemcséjű, egyenletesen pigmentált és különböző méretű polimer részecskékből állnak, amelyek az anyag sűrűbb szerkezetét szolgálják.

Előszeretettel használják ezeket a klasszikus köröm modellezésben, valamint a háromdimenziós minták létrehozásánál is. A csillámporok a körmök megerősítésére és díszítésére szolgálnak. A por könnyen használható, porózus szerkezetű, ezért ártalmatlan a körmökre. Az előnyös tulajdonságai nem teszik lehetővé a törést és meghosszabbítják a manikűr élettartamát. A megszilárdítása egy UV lámpa sugarai alatt valósítható meg, így egyenletes gél textúrát kap.

A csillámporok nem gyakorolnak negatív hatást a szervezetre, valamint nem okoznak allergiás reakciókat. A fejlett technológia néhány előnye miatt, a köröm modellezése és kialakítása napjainkban gyorsan és kényelmesen megy végbe, a mester és az ügyfél szempontjából is. A finom csiszolásnak köszönhetően, a porcelán por meglehetősen gyorsan polimerizálódik, amikor a folyékony monomerekkel kölcsönhatásba lép, annak ellenére, hogy a kompozícióban minimális katalizátor-tartalom található. Az anyag rugalmas szerkezete lehetővé teszi a hosszú vonalak és az összetett minták rajzolását ecsettel, hézagok, rések és légbuborékok képződése nélkül.

Tehát egyértelmű határokat és kontrasztos színátmeneteket hozhat létre anélkül, hogy különböző pigmenteket keverne össze. A porcelán por egyenletesen pigmentált polimer részecskékből áll. Ezért az alkalmazáskor egyenletes és telített színű vékony réteget képez, ami nem terheli a körömlemezt. A manikűr nem veszíti el az eredeti árnyalatok telítettségét az UV szűrők jelenléte miatt. Az UV abszorbensek a porcelán porban megakadályozzák az anyag sárgulását és elszíneződését.