mustang farmer

Nem veszít a népszerűségéből a Mustang farmer

Amint tudjuk, ez a ruhadarab sokoldalú és időtálló, ami sokféle alkalomra ideális. Ha van pár jól illeszkedő Mustang farmer a szekrényünkben, akkor csak egy percet vesz igénybe, hogy felöltözzünk, mielőtt elindulunk. Ez különösen a férfiaknak fontos, akik nem szeretnek hosszasan gondolkodni az öltözékük kiválasztásán.

Ha átnézzük a gardrób tartalmát, gyakorlatilag mindenkinek van legalább egy Mustang farmer benne, a legtöbbünknek pedig több is. Honnan ered a farmer jelensége? A XIX. század közepén alkották meg az amerikai aranyásóknak. Ez a foglalkozás megkövetelte a kényelmes és tartós ruházat viselését, ezért ez a nadrágtípus a legfontosabb helyeken cipzárral és zsebekkel van megerősítve.

A farmer hamar népszerűvé vált, mivel a hollywoodi színész Jeames Dean-nek köszönhetően a lázadással társították. Amikor mindenütt elterjedt, elveszítette eredeti lázadó jellegét. Ma már annyira népszerű, hogy még egy állásinterjúra is viselhetünk Mustang farmert. Ez a ruhadarab tényleg mindenkinek való, csak a megfelelő modellt kell kiválasztani.