nikotinmentes Heets

Nikotinmentes Heets és a leszokás menni fog!

A cigarettára könnyebben rá lehet szokni, mint gondolnánk. Ez főként a már jól ismert nikotinnak köszönhető, ami nem más, mint egy drog. A függőség a dopamin felszabadulása során alakul ki.

nikotinmentes Heets ezzel ellentétben nem okoz semmilyen függőséget, hiszen nem találhatóak benne olyan vegyületek, amelyek károsítanák az egészségét. Gyakran a nikotinos hevítőrudak számítanak az első lépésnek a leszokás felé.

Mert ezeknek bár van nikotin tartalmuk, mégis mentesek a cigarettában található többi káros vegyülettől, amelyek a sokat emlegetett szövődmények kialakulásáért felelősek. Aki szeretne leszokni, az fokozatosan csökkentheti az adagját, míg végül átválthat a nikotinmentes Heets-re.

Ezt egyébként azok is kipróbálhatják, akik még életükben nem gyújtottak rá egyetlen cigarettára sem. Egészen elképesztő ízvilágba kóstolhatnak bele úgy, hogy közben nem károsítják az egészségüket. Sokkal felszabadítóbb érzés ez a tudat, mint a munkában végre elszívni egy szál cigit a szünetben. Nem okoz függőséget, nem büdös és még az íze is kellemes.