női gyógypapucs

Női gyógypapucs a nyár divatos színeiben

A nők szeretik a csinos megjelenést, ugyanakkor főleg a hétköznapokon a kényelmes viseleteket sem vetik meg. Tévhit az, hogy a női gyógypapucs esztétikai szempontból csak „vállalhatatlan” lehet és esetleg a munkahelyen viselhető. Rengeteg olyan gyártó van már, amelyik igenis figyelembe veszi a trendeket. A Bolero Cipő- És Divatárú termékei nemcsak az ergonómiai szempontoknak felelnek meg maradéktalanul, de a divatot is követik. Ezek a papucsok ezért a legtrendibb színekben jelennek meg, csinos felsőrésszel.

Nemcsak a munkahelyen vagy otthon viselhetőek, hanem az utcán is, szinte bármilyen alkalomra. A különleges kialakítású női gyógypapucs modellek ráadásul finom és puha bőrből készülnek, ezért nemcsak kényelmes bennük járni, állni és hosszú ideig ülni, hanem a láb bőrének is igen kellemesek. A bolt igazán mutatós női gyógypapucs modelljei többféle méretben, kialakításban és színben elérhetőek. A nyári változatok mellett, most is kaphatóak az elől csukott fajták a hidegebb, szelesebb időkre.

A fájós lábak, derék és hát nem akadályozhatja az embert a munkájában. Mivel lehet enyhíteni a fájdalmat és az egész napos kellemetlen érzést? Az anatómiai gyógypapucs az egyik remek eszköz lehet erre a célra. Érdemes tudni azt is, hogy több gyártó terméke orvostechnikai segédeszköznek minősül, ezért egészségpénztárnál elszámolható. Azt szintén fontos megjegyezni, hogy vannak olyan magyar gyártmányú gyógypapucsok, amelyek egyéni védőfelszerelésnek minősített szakmai felhasználású munkalábbelik.

Ilyen anatómiai gyógypapucs fajta a Bio Comfort , Ro-Call márkájú. A bolerodivat.hu webáruházban nemcsak ennek a két remek márkának a papucsai kaphatóak, hanem a legkeresettebb olasz gyártóké is, mint a Sanithal Light, Glove, Dr. Monte Bosco, Dr Punto Rosso és a Comfort Stepp. A webshopban minden anatómiai gyógypapucs ergonómiailag kiképzett talppal, illetve talpbetéttel készül. Nagyon kényelmesek, jól szellőznek, kellemesek a bőrnek, így az egész napos viseletüknek sincs semmilyen akadálya.