fan coil termosztát

Noveli a kényelmet a fan coil termosztát

A modern kor sok olyan kihívást hozott el magával, amire szerencsére a fejlődő tudománynak vannak gyors és hatékony megoldásai. Egyértelműen idesorolható a fan coil termosztát, amennyiben összetett rendszerekről van szó. Az újonnan felépülő ingatlanok esetében, a tulajdonosok szeretnek kellően előre gondolkodni, ezért aztán nemcsak a téli fűtésre, hanem a nyár során egyre gyakrabban igényelt hűtésre ugyanúgy fókuszálnak.

Itt kapcsolódik be kiemelt hatásfokkal a fan coil termosztát és az azáltal vezérelt rendszer. Voltképpen egy igen bonyolult radiátorként tudjuk legegyszerűbben elképzelni a hőcserélő egységet, aminek a sűrűn bordázott lamellái között egy ventilátorral keringetik a helyiség levegőjét.

Meleg és hideg víz ugyanúgy belekerülhet a konvektorba, ennek tekintetében tud klímaként működni. A fan coil termosztát szerepe, hogy optimális vezérlést biztosítson, összehangolja a ventilátorok és szelepek üzemelését. Elérhető digitális kialakítással, de kapható LCD kijelzős típus. Csak rajtunk áll a döntés, hogy melyiket választjuk.