nyomáscsökkentő

Nyomáscsökkentő beiktatása a vízvezeték rendszerekbe

A falakba megfelelő módon beépített vízvezeték csövek biztonságosak, de csak optimális körülmények között. Amennyiben már ingadozó a víznyomás, ajánlott a nyomáscsökkentő beszerzése és a rendszerbe iktatása.

Ezek a hasznos, kisméretű alkatrészek hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakásba bejutó vezetékes víz nyomása egyenletes maradjon, a rendszerekben időnként fellépő szélsőséges erőhatások mellett is. Ilyen módon megelőzhető egy esetleges csőtörés és annak nem kívánt következményei.

A Honeywell nyomáscsökkentő berendezések között méltán népszerűek a D05FS-3/4A és a D06F-1/2A kivitelek, valamint a M07M-A4 manométerek, amelyek segítségével pontosan nyomon követhetőek a legjobb rendszerekben is időnként óhatatlanul előforduló ingadozások.

A termék, a paramétereitől függően, otthoni és ipari alkalmazásra is tökéletes. A csökkentők fő alkatrésze a sárgarézből készült horganymentes szeleptest és a műanyagból öntött rugóház, de a nyomáscsökkentő rozsdamentes acél szűrőbetétje is a hatékonyság fokának emelése érdekében kerül működtetésre.