öko pelenka

Öko pelenka a tisztább világért

Ha fontos számunkra a bolygónk egészsége, az utánunk következő nemzedékek életterének tisztasága, kezdő szülőkként is kiállhatunk ez irányú meggyőződésünk mellett. Az öko pelenka kiváló eszköze a környezettudatosságnak. A doranatura.hu internetes oldalon egy háromgyermekes szülőpár tapasztalatain keresztül ismerhetünk meg hatféle öko pelenkát, amelyek mögött egytől-egyig káros anyagoktól és latextől mentes, egyetlen kivétellel, részben lebomló termékek állnak.

Az öko pelenka piacán végzett felmérés során, a szóban forgó pár különböző életkorú kisgyermekein tesztelte a kínálatot, olyan fontos sajátosságokat is szem előtt tartva, mint a nedvszívó képesség, a rugalmasság és a formatartás. A táblázatokba foglalt végeredmény szerint, az Eco by Naty nevű termék felel meg leginkább a környezettudatosság szempontjainak, a tesztet végző szülők nem titkolt kedvence azonban a páratlanul bababarát Moltex Nature öko pelenka rendkívül jó nedvszívó képességének, szagsemlegesítő teafalevél tartalmának és bőrkímélő anyagának köszönhetően.

A legjobb kollagén tartalmú készítmény

Ahogy minden nő, az újdonsült édesanyák is örülnek annak, ha a tükörbe nézve kedvükre való a látvány. Ennek érdekében, érdemes kipróbálni a legjobb kollagén tartalmú táplálékkiegészítőket, amelyeket az orvostudomány mind a babavárás, mind a szoptatás időszakában engedélyez. A doranatura.hu honlapon por, folyadék, illetve kapszula formájában kapható termékekről is tájékozódhatunk, közben eldönthetjük, melyik számunkra a legjobb kollagén tartalmú készítmény.

Ennek meghatározásában figyelembe kell vennünk, hogy milyen téren várunk javulást a terméktől. A II. típusú ugyanis mozgásszervi panaszokra, ízületek kezelésére használatos, az I. típusú pedig minden egyébre, a bőr, köröm, haj egészségének visszaszerzését, illetve megőrzését is beleértve. A doranatura.hu szerint, a Dora Natura Kollagén nevű termék hidrolizáltsági értéke révén, a két típus határán helyezkedik el, így joggal nevezhető a legjobb kollagén tartalmú terméknek