önismeret

Önismeret a célok kitűzéséhez és eléréséhez

Ahhoz, hogy sikerüljön eljutni valahová, azt is tudnunk kell, hogy jelenleg hol vagyunk. Tehát, ha fejlődni szeretnénk, változtatni, sikereket elérni, akkor először az önismeret az, amire hangsúlyt kell fektetnünk. Hiszen, hogy tűzhetnénk ki célokat és miként érhetnénk el azokat anélkül, hogy tudnánk, hol tartunk jelenleg.

Ugyanakkor az önismeret nemcsak azt foglalja magába, hogy tisztában legyünk az aktuális helyzetünkkel, hanem azt is, hogy tudjuk a válaszokat a miértekre. Miért tartunk itt, ahol, mi és miért akadályozott eddig abban, hogy továbblépjünk?

Ilyen és hasonló kérdésekre találhatjuk meg saját magunk a válaszokat a puklerandras.hu által szervezett önismereti és önmegvalósító tréningeken, ahol professzionális, élenjáró módszereket alkalmaznak a rövid idő alatt komolyabb és tartósabb eredmények elérése érdekében.

Amennyiben Önt is érdekli az önismeret témaköre, akkor keresse fel az említett honlapot és jelentkezzen a személyes, telefonos, Skype-os vagy csoportos programok egyikére!