óratartó doboz

Óratartó doboz, ami dísz is egyben

Manapság már a legtöbb ember nem csupán egyetlen órával büszkélkedik. Sokan tartanak a hétköznapi, sportosabb időmérőjük mellett elegáns darabokat is, a digitálison kívül analógot, esetleg okosat. Nagyon praktikus helyet biztosít valamennyinek az óratartó doboz. Az órák végre nem hevernek szanaszét egy polcon vagy fiókban, hanem az ideális tárolóban.

A kedvenc óráinkat bizonyára nem szeretnénk porosodni látni valahol, főleg, ha az még drága is volt. Egy szép óratartó doboz egyáltalán nem luxus. Jó áron megrendelhető az orashop.hu webáruházból. Egy ilyen remek doboz ráadásul nagyon jól mutat, így akár a szoba egyik dísze is lehet. A bőr és fa plusz eleganciát és kifinomultságot csempész a környezetükbe.

Az óratartó doboz rengeteg különböző kiszerelésben elérhető, 3, 6, 10, 12 és 20 férőhelyes tárolók közül is lehet válogatni. A külső jegyek mellett, érdemes megemlíteni az olyan jellemzőket is, mint a zárható csatos kivitel, masszív és bélelt kialakítás, ami biztonságot nyújt a karóráknak.