Ízletes kutyatápok

Orijen kutyatáp idős barátunknak

A finom és egészséges eledel az állatok szervezetének éppen úgy jót tesz, mint nekünk, embereknek a megfelelő táplálék. Akár fiatal, akár idősebb kutyusa van, az Orijen kutyatáp különféle változatai között biztosan talál számára tökéletest. Ennek érdekében csupán a webtap.hu webshopba szükséges ellátogatnia, ahol nagy választékkal várják az érdeklődőket.

Például az Orijen Senior száraz kutyatáp idős kis-, közepes- és nagyméretű ebeknek ideális választás, hiszen könnyen emészthető fehérjéket, zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket tartalmaz.

Azért jó választás ez az Orijen kutyatáp, mert a korosodó ebek szervezete már kevésbé hatékonyan képes a fehérjéket előállítani és ha ebből csak keveset tartalmaz a táplálék, akkor azt az izomzatból pótolja.

Csirke-, pulykamájjal van bevonva ez a táp, ami természetes módon fokozza az ízletességét. Összetételéről mindent megtudhat a honlapon, méghozzá százalékra pontosan. Ráadásul az Orijen kutyatáp egyáltalán nem kerül sokba, tehát rendelje meg ezt az évek óta hűséges társának!