piszoár

Otthonra is beszerezhető egy piszoár

A nagyáruházak és egyéb nyilvános helyek, ahol naponta sokan fordulnak meg, a mosdókban gyakran találkozhatunk egyedi kialkotású szaniter termékekkel. A férfiaknak felalított részlegen, a piszoár teljesen megszokott látvány. Gyorsan és egyszerűen használható, nem igényel különösebb karbantartást sem.

A tisztítása is egyszerű feladat, ami egy igen fontos érv, ami mellette szól. Talán éppen ennek köszönhető, hogy az irodaépületek mosódóiban is kezd elterjedni és esetenként még magánlakások fürdőiben ugyanúgy megtalálható. A beépített elektronika, ami az automatikus öblítést teszi lehetővé a piszoár esetében, biztosítja a higiénikusságot.

Többféle méretben és kialakításban választható. A felszerelése egyszerű, de a pontos méret beállításánál érdemes odafigyelni, hogy jó magasságba kerüljön. A gepeszcentrum.hu weboldalon további részleteket találunk a piszoár felépítéséről és alkalmazásának lehetőségeiről. Bátran tegyük ezt a berendezést életünk szerves részévé, mert csak az előnyünkre válik! Egyszer és mindenkorra megszűnhetnek a WC deszka le- és felhajtásával kapcsolatos problémák.