Elegáns karkötő

Pandora karkötő csodás vonalvezetéssel

Nyitott és zárt karkötőláncok, karperecszerű modellek és káprázatosan szép kövekkel, charmokkal vagy motívumokkal kirakott karkötők egy helyen! Ha szeretne különleges ékszert vásárolni saját célra, esetleg ajándékba, akkor a Pandora karkötő széles választékát érdemes alaposan megtekintenie.

Rengeteg változatot köszönhet a világmárkának, akár a logójukat megidéző koronás O-betűvel, akár más stílusosan megtervezett szimbólummal.

Az egyszerű Pandora karkötő mellett, található olyan is, ami kéttónusú, esetleg sodronyzott mintájú. Nemcsak elegáns és szolid darabokat terveztek az évek során, hanem teljesen egzotikus darabokat is, ahol nagyobb hangsúlyt kapnak a bőrök, kövek. A dán ékszergyártó vállalat arra is odafigyelt, hogy a nemesacélból készült Pandora karkötő változatokra leheletnyi aranyréteg kerüljön, így sárga, fehér vagy rozé árnyalatokban pompázhatnak.

Legtöbbjük alapja viszont nem más, mint a jól ismert 925-ös Sterling ezüst. A Velekey Ékszervilág honlapján fülbevalókat, nyakláncokat is talál a Pandorának köszönhetően, méghozzá garanciával!