Thesera

Plasztikai beavatkozás helyett Thesera

Nem titok, hogy Korea a szépségiparban vezető szerepet tölt be, mivel folyamatosan fejlődő és elsőként a piacra kerülő innovációkat biztosít. Nincs ez másképp a Thesera márka esetében sem, ami tudományos alapokon nyugvó bőrápolási termékeket állít elő, amelyek természetes összetevőkön alapulnak, hogy a hatóanyagok mélyen behatolhassanak a bőrbe. Minden Thesera termékben van egy szabadalmaztatott TDN technológia. Ez a különböző hatóanyagok, mint például a hialuronsav, a peptidek és a különböző savak behatolásának alapvető technológiája.

A hatóanyagok nano méretű hordozókba vannak rejtve, így védve vannak az olyan külső hatásokkal szemben, mint például a hőmérséklet és a különböző pH-szintek. Hogyan működik ez a gyakorlatban? Ezt is elmondjuk. A nano részecskék mélyen behatolnak a bőrrétegekbe és értékes hatóanyagokkal töltik fel azokat. Emellett serkentik a kollagénrostok termelődését, stimulálják a sejteket és feszesítik a bőrt. A Thesera termékekkel történő kezelés nemcsak az arcra, hanem a nyak és a dekoltázs területére is alkalmazható.

A Thesera felveszi a harcot a ráncokkal

Tagadhatatlan, hogy a sok szorongás és stressz nem tesz jót a bőrünknek. Mindannyian próbáltunk már ki fiatalító arcpakolásokat, amelyeknek néhány napig éreztük is a hatását, de aztán gyorsan eltűntek. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy megtaláltuk a választ a természetes és fiatalos megjelenésre anélkül, hogy kés alá kellene feküdni? A Thesera egyike azoknak a luxus szépségápolási kezeléseknek, amelyekről mindenkinek tudnia kell, aki keresi a szép és sima arcbőr titkát.

Ez egy valóban működő megoldás a finom vonalak és ráncok kisimítására, minimalizálására, ráadásul fájdalommentes és nem múlik el a hatása. Valójában a Thesera a ránctalanítás új generációja. A csodálatos előnyei közé tartozik a bőr fiatalos megjelenése, a pórusok összehúzása, a lifting hatása, a rugalmasság fokozása, a bőr hidratálása, valamint a pigmentáció eltüntetése. A termékekkel végzett kezelés annyira csodálatos, hogy akár otthon is elvégezhetjük. A Thesera kozmetikumok alkalmazása után az arc azonnal feszesebbnek fog tűnni.