Polisztirol gyöngy töltelék babzsákokhoz

Polisztirol gyöngy
Polisztirol gyöngy

Esős hétvégékre tökéletes családi program lehet egy kis kézműves tevékenység, ami egyúttal hasznosat is teremt, mint például a babzsákfotel készítés. Minden hozzávaló beszerzése könnyű, az interneten megrendeljük, és már ki is hozzák a huzatot és a hozzá való tölteléket, ami lehet szivacs, textilanyag vagy éppen a jól bevált polisztirol gyöngy.

A töltelék megválasztását alaposan gondoljuk meg, hiszen senki sem szeret a későbbiekben azzal foglalkozni, hogy cserélgetni kelljen, ha esetleg valami nedves baleset éri a kész babzsákot, mint például egy ráömlő csésze kávé vagy egy kisgyerek játékának következményei.

A polisztirol gyöngy tűnik az ideális választásnak, hisz nagyon könnyű kiméretezni, mennyit is szeretnénk a babzsákba tölteni, és a fent említett balesetek esetén sem kell kidobni a tölteléket, hanem pofon egyszerű megtisztítani. Az igények változása esetén, vagyis ha kisebb vagy nagyobb babzsákot szeretnénk, a polisztirol gyöngy könnyedén pótolható vagy utántölthető tetszés szerint.