Praktikus Fan Coil termosztát hűtéshez és fűtéshez

A fűtésszezon előtt érdemes alaposan átnézetni a rendszert, hogy minden megfelelően működik-e. Amikor pedig jön a nyári kánikula, akkor a klímával kell csinálni ugyanezt. Hűtés, fűtés, két külön rendszeren? Mi lenne, ha ezek egyetlen rendszeren belül egyesülnének?

Egyre népszerűbbnek számítanak a háztartásokban is Fan Coil termosztát által vezérelt egységek. Eddig főként a bankszektorban és az irodaépületben voltak elterjedve, viszont a technológia előrehaladásával egyre többen döntenek a

Fan Coil rendszerek mellett, amelyek előnye, hogy a hűtés és a fűtés egyaránt megvalósítható ugyanazon rendszeren belül, ami tulajdonképpen nem más, mint egy konvektor. Ennek a vezérlését teszi még kényelmesebbé a Fan Coil termosztát.

Az igényeknek megfelelően, falra szerelhető és beépíthető kivitelben is beszerezhető. A felhasználóbarát felületnek köszönhetően, kézenfekvő kezelést garantálnak. A szelepek és ventilátorok működtetésében játszanak fontos szerepet, de a padlófűtés vezérlés is kivitelezhető a Honeywell termékeivel.