csempe körkivágó

Professzionális eszköz a csempe körkivágó

A csempe lerakása nem olyan nagy ördöngösség, de azért vannak bizonyos részei a burkolásnak, ahol gyakran jogosan kiáltunk szakember után. Ha nincs meg a kellő tapasztalatunk, akkor bizonyos esetekben kétségbe eshetünk, de elég minimális gyakorlás és persze kiváló felszerelés a jó eredmény megszületéséhez. Amikor lyukfúrásra kerül sor, akkor megéri a gyémántszemcsékkel megerősített csempe körkivágó mellett dönteni.

A régi iskola hívei joggal kapják elő a hagyományos vídia fúrószárakat. Bár a mázas kerámialapokat ezek könnyedén áttörik, a keményebb, természetes anyagokkal, amilyen a márvány vagy a gránit, már nem boldogulnak. A csempe körkivágó pontosan ezért lett megteremtve. Profik és kezdők ugyanolyan lelkesedéssel és ami még fontosabb, kimagasló eredménnyel használhatják.

Többféle átmérő közül lehet választani, annak megfelelően, hogy mi kerül beszerelésre. Néha csak vékony kábelek törik meg a csendet, míg máskor kapcsolók, lefolyók teszik ezt. Az ideális csempe körkivágó száraz és vizes körülmények között egyaránt jó, de a fokozott hűtés ne maradjon el, a hatékonyság növelése és az élettartam kitolása érdekében!