rajztábla

Rajztábla az önfeledt múzsaváráshoz

Ha örömét leli a rajzolásban, festésben, akkor érdemes arra is odafigyelnie, hogy kifogástalan minőségű alapanyagokat és munkaeszközöket használjon alkotás közben, a sikerélmény megtapasztalásának ugyanis ez fontos feltétele.

Egy bükkfából készült asztali rajztábla, ami állítható dőlésszögű munkalappal rendelkezik, nemcsak a benti, hanem a szabadtéri kreatív tevékenységekhez is ideális választás. Papírlapok és kartonlemezek is stabilan elhelyezhetőek rajta, így alkotás közben nem kell majd attól tartani, hogy elmozdul, ide-oda csúszkál a felület. A Művészellátó online boltban több méretben is beszerezhető egy ilyen rajztábla, de ennyiben korántsem merül ki ennek az internetes kereskedésnek a kínálata.

Figyelemre méltó például a kimondottan A4-es méretű munkákhoz ajánlott, rétegelt lemezből készült modell, aminek egy továbbgondolt változata az alkotói munkát még inkább megkönnyítő fém papírrögzítőkkel van ellátva. Az említett webáruházban természetesen nemcsak rajztábla, hanem különböző méretű festőállványok bő választéka is megtalálható.