rejtett elosztó

Remek választás a rejtett elosztó

Manapság már egyre több elektromos kütyüt alkalmazunk, ezért a konnektorok szinte mindig használatban vannak. A rejtett elosztó irodákba, tárgyalókba elhelyezve rendkívül praktikus megoldás, nem kell az asztal alatt bujkálva keresgélnünk áramforrás után, ha szükség van erre.

Ez az eszköz nemcsak 220 V dugaljjal rendelkezik, hanem USB töltővel is. Több fajtája is létezik, van kihúzható, lebillenős és kihúzható rejtett elosztó, aminek köszönhetően a számunkra legpraktikusabbat választhatjuk ki. A lakásban is nagyon jó szolgálatot tehet ez a kellék, például konyhai munkapultra vagy íróasztalra. Ezek a termékek látatlanul simulnak a környezetükbe és kis helyet foglalnak, alig észrevehetőek. Igazán hasznavehető megoldást biztosítanak minden otthonba, munkahelyre.

Érdemes megtekinteni a butorkellekek.eu webáruház kínálatát, ahol széles választékban kaphatóak nagyon ötletes eszközök. Az árak egyáltalán nem jelentenek akadályt abban, hogy akár több rejtett elosztó is egyszerre megrendelésre kerüljön.