sakkóra

Sakkóra profi és amatőr játékosoknak

Bár a mai modern világban nem számít a legnépszerűbb elfoglaltságnak, azért még nagyon sokan sakkoznak unaloműzés és szórakozásképpen, valamint versenyszerűen is. Aki jártas az utóbbi területen, annak biztosan nem ismeretlen a sakkóra fogalma sem, hiszen a nagy mérkőzéseken időre kell lépni.

Ugyanakkor vannak, akik otthon a barátaikkal, ismerőseikkel is úgy játszanak, hogy közben a sakkóra jelzi, mennyi idejük van még gondolkodni a stratégián.

Ha Ön is szeretné kipróbálni, hogy milyen izgalmat rejt ez a fejtörő játék amikor időkorlát is van egy-egy lépésre, döntés meghozatalára, vagy éppen egy versenyt szervez, akkor keresse fel a www.sportsarok.hu webáruházat, majd válasszon a különféle analóg, digitális és professzionális sakkóra modellek közül!

Az itt található profi sakkóra verziókat nagyon sok szövetség és egyesület is használja, így biztos lehet benne, hogy minden paraméternek eleget tesznek. Ezeket előre be lehet programozni bizonyos opciók szerint és a beállítások megmaradnak a készülékek kikapcsolása, adott esetben a lemerülése esetén is.