skechers cipők

Skechers cipők sportos kialakítással

Ha néhány szóban kellene jellemeznünk egy márkát, a Skechers leírása valahogy így hangzana: jó cipők elfogadható áron. Ez a filozófia vezérli a márkát megalakulása óta és a kínálatában alapvetően modern Skechers cipőket találhat – férfiaknak és nőknek egyaránt, valamint egyéb sportos karakterű, de nem meghatározott sportágakra szánt lábbeliket is.

Bár másképp gondolhatja, a Skechers márka soha nem próbálta meg elvenni az ügyfeleket olyan márkáktól, mint a Nike vagy az Adidas. Ehelyett a sportos hangulatú alkalmi lábbelik megalkotására összpontosított és a fiatal vásárlókra, a nem vezető márkának tulajdonítható résmegoldások keresésére támaszkodott. Ezért a Skechers cipők minőségiek, de nagyon kedvező áron kaphatóak – más sportmárkákhoz képest.

A céget az 1990-es években alapította Robert Grennberg és fia, Michael. A cég kezdetben csak európai márkák importjával foglalkozott, de hamarosan létrehozta saját cipőcsaládját. Manapság már mindenki Skechers cipőkre vágyik, hiszen a kényelmet és a lazaságot garantálja minden modell, ezért megéri szétnézni a készleten.