Praktikus, akkus csavarozó

Sokáig bírja az akus csavarozó

Minél körülményesebb egy szerszámgép használata, annál jobban megnehezíti a munkát. Ha állandóan az állítgatásával kell babrálni, akkor csak nagyon lassan lehet haladni. Az akkus csavarozó úgy lett kitalálva, hogy rendkívül kézenfekvő legyen a használata. Nem kell hozzá fix áramforrás.

Az egy mozdulattal kicserélhető akkunak hála, akár egy egész napon át dolgozhatunk megállás nélkül. Ez különösen a profi termékekre igaz, amikből bőven akad a szerszamkell.hu barkács webáruházban. A Makita, Einhell és Ryobi termékeket nem kell bemutatni senkinek, hiszen a minőségük miatt, igazán közkedveltnek számítanak. Akkus csavarozót egy életre választ az ezermester, legalábbis akkor, hogyha ilyen prémium darabról van szó, mint a fent említett márkák valamelyik produktuma.

A legtöbbjük már szénkefe nélkül működik. Ezt külön kiszokták emelni az akkus csavarozókat gyártó cégek, mivel régebben ez volt azon alkatrész, ami a legtöbbször elkopott és cserére szorult. Sokan ilyenkor inkább vettek egy másik akkus csavarozót, mert nem akarták a javítgatásával tölteni az időt, meg különben is nehéz volt találni pont olyan szénkefét, ami megfelelt.

Az akkus csavarozó népszerűségét mégis a hordozhatóságának köszönheti. Bárhová magunkkal vihetjük. Ha a szabadban akad tennivalónk, akkor többé az sem akadály, mivel az akkus csavarozót bármikor elő lehet kapni, hogyha fel van töltve. Igen, erre fontos odafigyelni, mert ha elfelejtjük feltölteni használat előtt, akkor nagyjából nem ér többet egy krumplinál a lemerült szerszámgép. Ha szerencsénk van, akkor megmenthet a pótakku, amennyiben van még egy nálunk.