HD klíma

Sokak elvárást kielégít a HD klíma

A kényelem a mindennapokban már nem luxus, hanem elérhető cél, amiért megéri küzdeni. A modern otthonok egyik meghatározó részévé vált a HD klíma, ami a hűtés mellett alkalmas fűtésre is. Ennél fogva, minden évszakban segít megteremteni azt a belső környezetet, amire igény van. A hőmérséklet még önmagában nem minden. Olykor ennél többre van szükség.

A tiszta és friss levegő érdekében nem mindig lehet ablakot nyitni, főleg a forgalmasabb utak mentén. A HD klíma finomszűrőjének hála, megfogja az apró porszemcséket, de a baktériumok és gombák ellen szintén védelmet kínál. Ennél fogva, a lakásba tényleg csak oxigénben gazdag levegő érkezik. A fokozott szellőztetés hatására, pedig a vízpára sem tud felhalmozódni, ami a penészedés kialakulását eredményezné.

A működést teljesen igényhez mérten lehet szabályozni. Választható éjszakai mód igény esetén. A HD klíma turbó üzemmódja pedig arra szolgál, hogy a legrövidebb idő alatt végezze el a szerkezet a feladatot és biztosítsa az elvárások kielégítését. A megtakarítás terén szintén élen jár ez a típus.