tetőablak árnyékoló

Sokoldalúan hatékony a tetőablak árnyékoló

A tetőablakokhoz többféle rolót lehet választani. Ha valaki azt szeretné, hogy a nyári nagy forróságot kizárja a tetőtérből úgy, hogy közben az árnyékolás is meg legyen oldva, akkor csakis egy termék jöhet szóba. A külső tetőablak árnyékoló speciális, hővédős modellje kétségtelenül beválik ekkor.

Az időjárás és UV-álló alapanyagának köszönhetően biztosan nem okoz csalódást. Egyik jó tulajdonsága, hogy megfelelő használat esetében kis mértékben át tudja engedni a fényt, így nem lesz teljes sötétség a szobában. A hővédős tetőablak árnyékoló a júliusi és augusztusi kánikulában aranyat érhet, hiszen akár 5 fokkal is csökkenteni tudja a benti hőfokot.

Mivel a külső hővédő rolónak csak tavasztól őszig van szerepe, ezért a téli időszakra érdemes egyszerűen visszaengedni a tetőablak felső részén kialakított burkolat alá. A tetőablak árnyékoló ennek a módszernek köszönhetően teljes mértékben védve lesz az időjárás viszontagságaitól akkor, amikor nincs szükség rá. A modern tetőablak árnyékoló megtekinthető és megrendelhető a termotech.hu weboldalon.