betegségek lelki okai

Sokszor kezelhetőek a betegségek lelki okai

Magyarországon nagyon sok ember szenved ízületi betegségekben, amelyek térd-, csípőfájdalommal, porckopással járnak. Utóbbi több mint 1 millió személyt érint hazánkban, egyéb ízületi gyulladások, mint például a köszvény százezrek életét keseríti meg. Ezen egészségügyi problémák kialakulásának hátterében a betegségek lelki okai húzódnak meg. Az ízületi gyulladások ugyanis a rugalmatlanságból és merevségből erednek, nemcsak fizikai, hanem lelki értelemben egyaránt.

Az ember lelki állapotára a mindennapokat átható stressz és feszültség rányomja a bélyegét. Sokan állandó rohanásban, időzavarban élnek és ennek a stresszes életmódnak csak egy betegség tud véget vetni. A betegségek lelki okai igencsak szerteágazóak lehetnek, a stressz, a gyász, az ilyen vagy olyan veszteségek megteszik a maguk hatását a szervezetünkre. Mondják, hogy eltávozott szeretteinket el kell engednünk, de ezt nagyon nehéz megtenni. A betegségek lelki okai közé sorolható a szomorúság, a boldogtalanság, a holnapi nap bizonytalansága.

A jó hatású MSM

Az ízületi gyulladások esetében is elsősorban az okot kellene megszüntetni, majd csak ezután kezelni a betegséget. Javítja az ízületek rugalmasságát és segít visszaállítani a kollagéntermelést az MSM étrend-kiegészítő. A sok közül ez a készítmény egyik legismertebb előnye. A mozgásszervi problémák, ízületi gyulladások és fájdalmak, a merevség, a térd- és hátbetegségek, a korlátozott mozgástartomány a magyar lakosság körében igencsak elterjedt. Az említett egészségügyi gondok tüneteinek enyhítésére ideális választás az MSM.

Támogatja a szervezetet abban, hogy új ízületi és izomszöveteket alakítson ki, közben csökkenti a duzzadást és merevséget eredményező gyulladásos tüneteket. A termékben megtalálható kénnek köszönhetően, a készítmény kiváló hatással van az immunrendszerre és elősegíti a normál sejtműködést. A kén ugyanis szükséges ahhoz, hogy a sejtek káros melléktermékeket és fölösleges folyadékot szabadítsanak fel, amelyek felhalmozódhatnak és duzzadást okozhatnak. Az MSM több problémára is optimális.