orvosi papucs

Speciális lábbeli az orvosi papucs

Rendkívül fontos, hogy milyen lábbelit viselünk a munkahelyünkön, főleg az egészségügyben, hiszen ott nem a napi 8 óra jelenti a munkaidőt, hanem sokkal több. A speciális orvosi papucs komfortos viselést tesz lehetővé, hiszen ez teljes mértékben felveszi a lábfej formáját, és kényelmes érzetet biztosít a talpnak is.

Léteznek modellek, amelyeknek esetében ez utóbbiról a párnázott középtalp rész hivatott gondoskodni. Minden orvosi papucs csúszásmentes talppal van ellátva, így még a csúszósabb padlón is biztosítja a magabiztos járást.

Kifejezetten munkahelyi viseletre fejlesztették ki ezt a speciális lábbelit, ami a hagyományos papucsoktól abban különbözik, hogy a gyártók a talp, a boka és a lábfej anatómiai jellemzői alapján készítették.

Súlyát tekintve, rendkívül könnyű, nem nehezíti a lábakat. Ezek mellett az orvosi papucs tökéletesen tartja a lábfejet és hozzájárul ahhoz, hogy egyenletes legyen rajta a súlyelosztás. Igazán designos fazonok rendelhetőek meg a healerstore.com webáruházból, több színben és kialakításban.