benzines láncfűrész

Stabil teljesítményt nyújt a benzines láncfűrész

Vannak olyan feladatok, amelyek gyakran nem várhatnak sokáig, hanem lehetőleg minél előbb el kell végezni. Amikor nagyobb teljesítményre van szükség a favágás területén, akkor a benzines láncfűrész tökéletes választás. Bár az elektromos vagy akkumulátoros változatokkal szemben, itt el kell viselnünk a gyakran nem kellemes kipufogógázokat, cserébe semmilyen téren sem leszünk bekorlátozva.

A Hitachi (HiKOKI) kínálatában több benzines láncfűrész között lehet válogatni, amelyek mezőgazdasági munkák, akár teljes tarvágások kivitelezésére tökéletesen alkalmasak. A kicsi tömeg és remek súlypont elhelyezés tesz róla, hogy könnyedén lehessen vele dolgozni minden helyzetben.

Az egyszerű kezelhetőség révén nem jelent akadályt a használat elsajátítása, de azért érdemes odafigyelni a munkavégzés során, hiszen egy éles eszközről van szó, ami komoly sérüléseket idézhet elő. A benzines láncfűrész magas fordulatszámú motorja garantálja a jó hatékonyságot és így még a vastagabb fatörzsek is megadják magukat neki.