A süni báb igazán aranyos

Süni báb

A gyerekek hamar felnőnek, ezért a szülőknek lehetőleg minél több időt kell rájuk szánniuk. A közöttük lévő kapcsolat erősödését segíti, hogy rengeteg olyan termék van a piacon, amellyel mindkét fél játszhat. A süni báb elsősorban hároméves kor felett ajánlott, hiszen a segítségével érdekes történeteket lehet elmesélni.

Először a szülőknek kell megmutatniuk, hogyan érdemes történeteket kitalálni az apró figurák használatával. Mivel nemcsak süni báb kapható a Clever Puppets kínálatában, ezért akár egy egész állatkert is kigyűjthető a rendelés útján.

Az apró figurákba belefér egy felnőtt keze is, ami nagyon praktikus a színjátszás szempontjából. Egészen pontosan a száj mozgatására van lehetőség. Kevesen tudják, hogy a süni báb tökéletes lehet a gyerekekben felgyűlt rossz érzések felszínre hozása érdekében is.

A tüskéktől nem kell tartani, hiszen a puha plüss anyag biztosan nem szúrja meg senki kezét. Az alacsony hőfokon történő mosás is lehetséges, de érdemes színfogó kendőt tenni a mosógép dobjába.