szakácsnadrág

Szakácsnadrág vízlepergető hatással

Komfortos viselést biztosító ruházatban még a mindennapi munka is kellemessé válik, a szakácsok, séfek pedig 10-12 órát töltenek a konyhában, ezért nem mindegy, hogy milyen a munkavédelmi öltözékük. A Portwest márkájú szakácsnadrág kiváló egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyon jó döntést jelent a gyártó bármelyik terméke.

Ugyanakkor mindenképpen érdemes részletesen áttekinteni a különböző példányokhoz tartozó leírásokat. Például a Portwest S68 Harrow szakácsnadrág gumírozott derékrésszel és mobiltelefonnak kialakított zsebbel van ellátva. Speciális texpel bevonatának köszönhetően, vízlepergető hatással is rendelkezik. Ez a tulajdonság igazán jól jön a konyhában.

A legnagyobb komfortot biztosítja a netpolc.hu webáruház kínálatában megtalálható mindegyik szakácsnadrág, ezért innen célszerű beszerezni a munkavégzéshez szükséges darabokat. Normál és hosszított változatban egyaránt elérhetőek ezek a modellek. Ha szakácsnadrág megvétele jelenti a célt, ebben az online szaküzletben biztosan megtalálja az ideális példányt.