A Széchényi Kártya a vállalkozása fellendítéséhez

Széchenyi Kártya

Amikor valaki valamilyen üzletet vagy vállalkozást szeretne beindítani, előfordulhat, hogy nem elég a kezdőtőkéje. Ilyenkor valamilyen segítséghez kénytelen folyamodni. Ebben az esetben létezik néhány kedvező és praktikus megoldás, például a Széchenyi Kártya folyószámlahitel jó döntés lehet.

A költsége nem túl magas, mivel itt a kamat államilag támogatott. Rengeteg bank létezik, amelyik a pénzforgalmi számlához hitelkeretet nem támogat, hanem ezt inkább külön alszámlára teszi, így már az Ön feladatává válik az adósság átvezetése az alszámlára. Elég sokan előszeretettel használják, illetve jó véleménnyel vannak róla, hiszen a Széchenyi Kártya hitel kamatai szinte mindenhol egyenlők. 

A különböző bankoknál viszont nagy eltérés figyelhető meg, például ugyanolyan tartozási keretnél. Vannak olyan bankok, amelyek a tartozás három-, illetve hatszorosát akarják. Hogy ez elkerülhető legyen, van rá megoldás. Egy jó szakember vagy hitelközvetítő segítségével ki lehet elemezni, hogy mi lenne a megfelelő és így talán biztosra mehet.