színátmenetes fonal

Színátmenetes fonal az egyediség kedvelőinek

A katalógus ombre árnyalatú termékei tökéletesek horgoláshoz és kötéshez. Mindegyik színátmenetes fonal kivételesen kellemes tapintású és nem szúr. Ugyanakkor, a kiváló minőségű kivitelezés garantálja a nagy szakítószilárdságot, moshatóságot és az elszíneződéssel szembeni ellenállást.

Mielőtt megvásárolna egy adott típusú színátmenetes fonalat, ki kell választania a kötő- vagy horgolótű vastagságát. Ezt a feladatot minden bizonnyal megkönnyíti az egyes fonalak melletti leírás, ahol nemcsak a termék tulajdonságait és felhasználását, hanem a horgoló és kötőtűk ajánlott méretét is meg van adva. A színátmenetes fonalakkal érdekes hatás érhető el. A keveredő színek egyszerű receptet jelentenek egy divatos vagy rusztikus hangulatú belső tér stílusos dekorációjához.

Meggyőződésünk, hogy az ilyen gombolyagok sok örömet fognak okozni Önnek. Ha ellátogat üzletünk felületére, a színátmenetes fonalakon kívül, az otthoni műhelyét felszerelheti a kézimunkához szükséges más hasznos kiegészítőkkel, például kötő- és horgolótűkkel is.