színátmenetes fonal

Színátmenetes fonal hatalmas választékban

Amikor elkezdünk kötni, sokszor kérdések tömkelege okoznak fejtörést. Hogyan kezdjek neki? Hol kapható minőségi egyszínű vagy színátmenetes fonal és egyéb kötési kellékek? Amennyiben Veled is ez a helyzet, akkor nyugodj meg és vegyél egy mély lélegzetet!

Azért hívtuk életre ezt a weboldalt, hogy kiváló minőségű fonalakat kínáljunk a magyar kézműveseknek, elképesztő számú árnyalatokban. Minden színátmenetes fonal a legmodernebb technológiával készül, a legkorszerűbb körülmények között. Webshopunkban a kötés és horgolás kedvelői több száz különböző típusú fonal közül válogathatnak. Hogy megkönnyítsük a dolgukat, részletes termékleírást is készítettünk a katalógusunk elemeihez, ami segít kiválasztani a munkához szükséges megfelelő típust, minőséget és mennyiséget.

Az olyan szempontok, mint a színátmenetes fonal súlya, anyaga, mérete, az egy gombolyagban lévő szál mennyisége, a mosásra és szárításra történő utasítások és minden más fontos tényező világosan meg van említve a termékleírásokban.