Színes Gildan prémium póló 100% pamutból

Válasszon Ön is cége csapatának minőségi felsőruházatot, ami tökéletes lehet munkaruhának! Nemcsak a szerelőknek és terepen dolgozó alkalmazottaknak jön jól az olyan póló, ami védi a saját viseletet, hanem azoknak is, akik gyárakban, raktárakban vagy pénzintézményekben csoportokra vannak osztva.

A Gildan prémium póló jó áron rendelhető meg a honlapunkról, különféle színekben és méretekben, így bármilyen elképzelés kivitelezhető a segítségükkel.

Egyféle színben dolgozhatnak a gyártósoron állók és más színű pólót kaphatnak a csomagolás részlegnek a tagjai. A banki alkalmazottaknál is fontos az összhang, különösen amiatt, hogy egységességet kell sugározzon.

A Gildan prémium póló ideális választás minden esetében. Ráadásul a márka arra is odafigyelt, hogy a Gildan prémium póló kimondottan jó anyag összetételű, tartós legyen, így a gyakori mosás ellenére sem megy hamar tönkre. Vállalatunk gépi hímzést is vállal, amivel időtálló céges logót tehet a felsőruházatra tenni. Ha tőlünk veszi a pólót és a logózást is ránk bízza, akkor számos kedvezményben részesül!