Szolgáltatott irodák neves irodaházakban

Regus irodaház
Regus irodaház

A technológia ma már lehetővé teszi, hogy otthon, a kávézóban vagy akár egy közeli parkban dolgozzon a kényelmét tekintve ideális környezetben. Napjainkban kreatív vállalkozóként az íróasztal kötöttségeitől megszabadulva élvezheti rugalmas munkavégzés előnyeit bárhol a világban.

Azonban rendkívül fontos, hogy a kötetlenség ne a hatékonysága rovására menjen. A Regus olyan modern szolgáltatott iroda lehetőséget kínál, mely a legújabb technológiát használva vállalkozása sikerességét növeli. Minden Regus irodaház fontos közlekedési csomópontokon, impozáns üzleti címeken található.

Az irodaházak elegáns üzleti parkok, éttermek és kávézók vonzáskörzetében találhatóak, mind gyalogosan, mind gépjárművel könnyedén megközelíthetőek. Az alkalmazottak gyakorta munka után a belvárosban találkoznak ismerőseikkel, így rendkívül praktikus és vonzó, ha a belváros szívében található a munkahely.

A szolgáltatott iroda bérlése költséghatékony irodamegoldásnak bizonyul, ugyanis a hagyományos irodával szemben a szolgáltatott iroda használatra kész, bútorozott és rendelkezésére áll az összes számítástechnikai és telekommunikációs berendezés.

A költséghatékony, professzionális környezet mellett szakértői munkatársaink adminisztratív támogatását élvezheti a Regus irodaházakban. Igényelhet külön vagy közös munkahelyet tetszőleges számú személy számára.

A szolgáltatott irodával időt és pénzt takaríthat meg, ugyanis nem kell az irodahelyiség berendezésére költenie, nem halmozza kiadásait a hosszú távú bérleti szerződésekkel, valamint a fix személyzet magas költségeivel sem kell számolnia. A Regus modern és dinamikus munkakörnyezetet kínál, teljes vagy részidős irodahelyiséget, rövid vagy bővített időtartamra, ameddig szüksége van rá.