Apple hangszóró

Szuper praktikus az Apple hangszórója

Az eredeti almás HomePod kicsi, de erőteljes, magával ragadó és kifinomult hangélményt nyújt. A lapos tetejű és kompakt kialakítású készüléket varrat nélküli szövött háló burkolja, amit a gyártó az akusztikai tulajdonságai és stílusos megjelenése miatt választott.

Az Apple hangszóró elég diszkrét és kicsi ahhoz, hogy bármilyen helyiségben elhelyezhető legyen, amit aztán gazdag, bárhonnan remekül szóló, 360 fokos hangzással tölt meg.

A HomePod tetején egy lapos műanyag érintőpad található, ami a Siri előhívására, a zene lejátszására vagy szüneteltetésére, valamint a hangerő beállítására használható. Az Apple hangszóróval mostantól könnyedén vezérelheti az okosotthonát. A készülék a beállítás után automatikusan hozzáadódik a Home alkalmazáshoz, így bárhol, bárhonnan hangvezérelheti bármelyik HomeKit kompatibilis eszközét.

Például bezárhatja vagy kinyithatja a bejárati ajtót, beállíthatja a hőmérsékletet, lekapcsolhatja a villanyt és még sok minden mást. Az Apple hangszóró rengeteg intelligens funkcióval és nagyszerű hangteljesítménnyel rendelkezik.