Tagadhatatlanul szép a Daniel Wellington óra

Daniel Wellington óra

Páratlan elegancia, esztétikai megoldások és tökéletes működés jellemző arra az órára, amelyik már hazánkban is egyre többeket nyert meg. Sokan rájöttek, hogy ez nem lehet más, csakis a Daniel Wellington óra, aminek a tervezésekor a gyártók tökéletesen tudták ötvözni a designos elemeket a páratlan funkcionálással.

Akik nem ismerik ezt a céget, jogosan tehetik fel a kérdést, hogy kicsoda Daniel Wellington, akinek a nevével fémjelzett óráit a világon mindenhol előszeretettel hordják? Csak kevesen tudják, hogy ezeknek az egyedülálló óráknak a megszületése mögött egy igazán érdekes, de mindenképp inspiráló találkozás áll.

Filip Tysander, a brand alapítója, egyik nap úgy döntött, hogy világ körüli útra indul. Ekkor találkozott egy brit fiatalemberrel. Az alapítót egyből megfogta a férfi jelleme és kifogástalan stílusa. Azonban még nagyobb hatást gyakorolt rá a férfi órája. Az úriembert Daniel Wellingtonnak hívták. Ő volt az, aki egyéniségével megihlette a Daniel Wellington óra terméket.

Tysander és Wellington között szoros barátság alakult ki, és az alapítót a fiatalember élettörténete és időtlen stílusa arra inspirálta, hogy megalkossa a Daniel Wellington nevével fémjelzett óramárkát. Kétség sem fér hozzá, hogy a Daniel Wellington óra sikerét ez is befolyásolja.

Megfigyelhető, hogy a sikeresebb cégek mindig rendelkeznek egy efféle történettel, amelyik bemutatja, hogyan is kezdődött a cég története, és miért egyedibb ez a többinél. Így van ez a LEGO, Apple, Samsung és Louis Vuitton esetében is. Sokak nagy örömére, a Daniel Wellington óra már évek óta megvehető Magyarországon is. A kedvező árakért megéri a webshopokat választani.