Társasjáték webáruház óriási választékkal

Társasjáték webáruház
Társasjáték webáruház

Szeretne valami igazán különleges és széleskörű szórakozást nyújtó társasjátékot, amit családi és baráti körben is igénybe lehet venni, de egyetlen boltban sem bukkant még rá? Akkor tegyen egy próbát a társasjáték webáruház kínálatával!

A társasjáték webáruház készlete nincs egy kis üzlethelyiséghez kötve, így a választék is sokkal szélesebb és az is ritkán történik meg, hogy pont a kiválasztott termék fogy el pár pillanattal a rendelés előtt.

A tarsasjatekmania.hu weboldalon stratégiai, logikai, kártya, oktató-fejlesztő, családi, party, kvíz, betű és szó, memória, puzzle, rubik és fejtörő játékok sokaságából válogathat, amelyeket már a megrendeléstől számított 24 órán belül át is vehet. A társasjáték webáruház több szállítási módot is lehetővé tesz.

Választhatunk a GLS futárszolgálat, a Pick Pack pont, GLS csomagpont, személyes átvétel a budapesti vagy debreceni üzletek között. A kiszállítás 12.000 Ft megrendelés alatt 890 Ft ellenértékben kérhető, míg a személyes átvétel esetében, a csomag árán kívül semmilyen más költség nem terhel.